KOCAELİ / GÖLCÜK - Gölcük Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Portfolyo Dosyası (Özel Eğitim)

Portfolyo dosyasında bulunması gerekenler:

(Dosya içerisine fotoğraf hariç tüm evraklar delgeç ile delinerek konacak, dosya üzerine herhangi bir yazı yazılmayacaktır.)

1.  Portfolyo dosyası kontrol listesi.

2.  Bireyin ve anne/ babasının nüfus cüzdanı fotokopisi.

3.   Bireye ait 4 adet fotoğraf (son 6 ay içerisinde çekilmiş)

4.    Bireyin geçerli bir Engelli Sağlık Kurulu Raporu fotokopisi. (Aslı da inceleme sırasında hazır bulunmalıdır.)

5.    Okula devam eden bireylerin "Eğitsel Değerlendirme İlk/ Yeniden İnceleme Formunun" MEBBİS/ E Rehberlik Modülünden kurumumuza (dijital ortamda) ulaşmış olması,

6.    Anne ve babanın ayrı olması durumunda vasilik belgesi.

7.    Birey için uygun olan "Destek Eğitim Programı Eğitsel Değerlendirme Formu"

BEDENSEL YETERSİZLİĞİ OLAN BİREYLER

DİL VE KONUŞMA BOZUKLUĞU OLAN BİREYLER

GÖRME YETERSİZLİĞİ OLAN BİREYLER

İŞİTME YETERSİZLİĞİ OLAN BİREYLER

ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜ OLAN BİREYLER

OTİZM SPEKTRUM BOZUKLUĞU OLAN BİREYLER

ZİHİNSEL YETERSİZLİĞİ OLAN BİREYLER

8.    Performans Kayıt Formu oluşturmak için kullanılan

* Ölçüt Bağımlı Test (ÖBT), (Ek 1),

* Küçük basamaklara ayrılmış becerilerin bulunduğu Kontrol Listesi (Ek 2),

* Dereceli Puanlama Anahtarı (Ek 3)

formlarından performans kayıt formu doldurmak için kullanılan en az bir form.

9.   Örnek Performans Kayıt Formu (Ek 4)

Performans Kayıt Formu (Boş) (Ek 4)  * Boş form örnek forma uygun şekilde doldurularak konacaktır.

10. BEP Gelişimi İzleme Özet Formu (Ek 5)

BEP Gelişimi İzleme Özet Formu Boş (Ek 5)  * Boş form örnek forma uygun şekilde doldurularak konacaktır. (2 tane konacak biri RAM'da kalacak.)

11. Portfolyo Kontrol Listesi (Ek 6) – 2 Adet * Biri özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi tarafından doldurulacak, diğeri boş bırakılarak RAM'da doldurulacaktır.)

12. Portfolyo Dereceli Puanlama Anahtarı (Ek 7) – 2 Adet * Biri özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi tarafından doldurulacak, diğeri boş bırakılarak RAM'da doldurulacaktır.)

13. Öğrenciye ait BEP

14. Bireyin performansını gösteren ses kayıt ve video örnekleri (varsa)

15. Bireyin öğretim süreci içerisinde yapmış olduğu çalışmalar; ödev örnekleri, çalışma yaprakları örnekleri, bireyin çalışmalarını gösteren video ve ses kayıt örnekleri vb.(varsa)

* Tüm formlar ilgili özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi tarafından kaşelenip imza altına alınacak, eksik imza ve evrakla işlem yapılmayacaktır.

Yayın: 22.07.2022 - Güncelleme: 22.07.2022 15:52 - Görüntülenme: 655